Kirsikkapuiden lumoa Kotivinkki-lehden kuvauksissa

Tällä viikolla piipahdin Kotivinkki-lehden kuvauksissa Munkkiniemessä, jossa kuvaaja oli bongannut kuvauspaikaksi upean kirsikkapuun ja pari muutakin kivaa kuvauspaikkaa! Ihan tsäkällä näytin pinkkeine rotseineni istuvan kirsikkapuistomaisemaan ja odotankin innolla, miten kuvaaja on saanut ikuistettua tuon kukkapaljouden ympärilläni - se oli upea! Touko-kesäkuussa ilmestyy tuo Kotivinkin haastatteluni ja sitä odotellessa voitte käydä lukemassa ajatuksiani parisuhteista ja eroista kirjastani Rakkauden (r)evoluutio, jonka voitte hankkia lähimmästä kirjakaupasta tai nettikirjakaupoista 24/7, esimerkiksi suoraan kustantajan verkkokaupasta.

Ratkaisukeskeinen Rakkauden (r)evoluutio on tarkoitettu kaikille parisuhteessa tai sinkkuna eläville miehille ja naisille, jotka antavat itselleen luvan nauttia elämästä ja rohkenevat nauraa myös omille, ehkäpä jo aikansa eläneille ajatuksilleen.

Kirjassa on monien haastateltujen miesten ja naisten tositarinoiden lisäksi liki 60 mielenkiintoista harjoitusta, joiden avulla lukija saa konkreettisesti ja selkeästi jäsenneltyä ajatuksiaan, toiveitaan, uskomuksiaan, pelkojaan ja tavoitteitaan niin parempaa parisuhdetta kuin hyvää sinkkuelämääkin varten.

Monenlaisia tositarinoita sisältävästä kirjasta kannattaa vinkata myös sille vertaistukea kaipaavalle kaverillesi, jota sinä tuet hänen elämänpolullaan joka mutkassa ja notkelmassa.

Lue Rakkauden (r)evoluution Facebook-sivustolta tai tältä nettisivustolta lisää muunmuassa kirjan saamasta lukijapalautteesta ja näkyvyydestä eri medioissa sekä esimerkiksi siitä, että mistä se idea tämmöisen perusnormista poikkeavan parisuhde- ja erokirjan kirjoittamiseen oikein lähti...? 

Aurinkoista kevättä kaikille Rakkauden (r)evoluution ja tietysti myös Kotivinkin lukijoille!


Kommentit

Suositut tekstit