KAUNEUS JA TERVEYS -lehti nosti Rakkauden (r)evoluution lukuvinkkeihinsä

Tuoreessa KAUNEUS JA TERVEYS -lehdessä Tony Durderfeltin parisuhdeteemaisen haastattelun yhteydessä on esitelty 3 kirjaa, joista voi hakea vinkkejä parisuhteen parantamiseen, ja tuohon kolmen joukkoon oli päässyt myös Rakkauden (r)evoluutio: Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Ratkaisukeskeinen Rakkauden (r)evoluutio on tarkoitettu kaikille parisuhteessa tai sinkkuna eläville miehille ja naisille, jotka antavat itselleen luvan nauttia elämästä ja rohkenevat nauraa myös omille, ehkäpä jo aikansa eläneille ajatuksilleen.

Kirjassa on monien haastateltujen miesten ja naisten tositarinoiden lisäksi liki 60 mielenkiintoista harjoitusta, joiden avulla lukija saa konkreettisesti ja selkeästi jäsenneltyä ajatuksiaan, toiveitaan, uskomuksiaan, pelkojaan ja tavoitteitaan niin parempaa parisuhdetta kuin hyvää sinkkuelämääkin varten. 
 
Monenlaisia tositarinoita sisältävästä kirjasta kannattaa vinkata myös sille vertaistukea kaipaavalle kaverillesi, jota sinä tuet hänen elämänpolullaan joka mutkassa ja notkelmassa.

Lue Rakkauden (r)evoluution Facebook-sivustolta tai tältä nettisivustolta lisää muunmuassa kirjan saamasta lukijapalautteesta ja näkyvyydestä eri medioissa sekä esimerkiksi siitä, että mistä se idea tämmöisen perusnormista poikkeavan parisuhde- ja erokirjan kirjoittamiseen oikein lähti...? 

TILAA RATKAISUKESKEINEN, PARISUHDE- JA EROPOSITIIVINEN KIRJA NYT HELPOSTI: https://arthouse.kauppakv.fi/sivu/tuote/rakkauden-r-evoluutio/2441213

Rakkauden (r)evoluution löydät myös kirjakaupoista ja kirjastoista kaikkialla Suomessa sekä useista nettikirjakaupoista 24/7. 

Kommentit

Suositut tekstit