Eron mahdollisuuden salliminen on sama kuin toisen ihmisen ja omankin vapauden kunnioittaminen

Juuri kauppoihin ilmestynyt tuore Sielunpeili-lehden numero bongasi runsassanaisesta haastattelustani monta avainideaa ja kuvasi muunmuassa tekemieni haastattelujen pohjalta muokkautunutta ajatusmaailmaani siitä, miksi jokaisen kannattaisi suhtautua eron mahdollisuuteen positiivisen sallivasti - erityisesti, jos haluaa onnellisen parisuhteen: ”Ajattelen, että eron mahdollisuuden salliminen on sama kuin toisen ihmisen ja omankin vapauden kunnioittaminen. Kun ei pidä suhteesta pakolla ja pelolla kiinni, niin silloin tarjoutuu mahdollisuus avautua uudella tavalla kumppanillekin.” Ja avoimuus on lähentymisen, luottamuksen ja vilpittömän rakkauden perusta.  

Eilen viimeksi juttelin parinkin henkilön kanssa kirjastani ja että kyllä: sen voi tilata myös e-kirjana, jos haluaa välttää paperiversiota. Eräältä sainkin samalla tuoreeltaan ihanaa palautetta: ”Ostin ja ensimmäiset harjoitukset tehty. Tosi hyvää tekstiä!”  Vaikka yleensä höpötän kaikenmoista paljon, yhtä en vaan vielä ole osannut sanoittaa: se tunne, kun omat ajatukset saavat lähteä maailmalle elämään tuttujen ja tuntemattomien omanlaisiin elämäntilanteisiin herättelijäksi, lohduttajaksi, kannustajaksi ja vierellä kulkijaksi. Ja miten voisin kuvata, miten mielettömältä tuntuu saada kuulla ja lukea teidän monien upeita palautteita. En mä osaa sitä kuvata. Se on vaan jotain niin koskettavaa, että joka kerta ottaa ihan sydämestä. Osaan vain sanoa KIITOS. Kunpa mun kirjani ajatukset ja harjoituksissa saamanne oivallukset antaisivat teille lukijoille edes pienen osan siitä tunteesta, mitä minä olen saanut kokea teidän palautteita lukiessani. Kiitos.

Rakkauden (r)evoluution saamia lukijapalautteita voit lukea lisää tästä postauksesta, ja muita kirjasta tehtyjä lehtijuttuja (Iltalehti, Me Naiset...) voit lukea tästä postauksesta

Kysy ratkaisukeskeistä, parisuhde- ja eropositiivista Rakkauden (r)evoluutiota lähimmästä kirjakaupastasi tai tilaa näppärästi nettikirjakaupoista, esimerkiksi suoraan kustantajalta tästä linkistä.

Kommentit

Suositut tekstit